DobryCertyfikat.pl

Forum poświęcone certyfikatom energetycznym budynków budynków.
Obecny czas: Nie Maj 20, 2012 1:41 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: witam
PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 9:43 pm 

Dołączenie: Nie Mar 29, 2009 6:45 pm
witam, tych którzy tu dotarli ;)
dzięki uprzejmości Administracji możemy się w tym miejscu wymieniać informacjami i dzielić spostrzeżeniami, zresztą nie tylko we własnym gronie ale i na forum ogólnym oczywiście, jako że temat certyfikatów energetycznych jest nam jakże bliski.
Pozdrawiam i zapraszam.

Raportuj ten post
 Profil Wyślij prywatną wiadomość  
Odpowiedz z cytatem  
 Temat postu: Re: witam
PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 8:18 pm 

Dołączenie: Pon Mar 30, 2009 8:07 pm
Zgłasza się Zbyszek z Czarnkowa.
...fajnie że mamy takie swoje forum. Myśle że zarówno teraz (kiedy wszystko przed nami) jak i póżniej pracując jako certyfikatorzy (oby nam sie wszystkim udało :P ) znajomość a przez to wymiana zdań przyda nam się i nieraz pomoże.
...a teraz ide zakuwać :):):)
pozdro dla Całej naszej dziewiątki

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Śro Kwi 01, 2009 7:31 pm 
Witam wszystkich obecnych na tym forum. Myślę,że to dobry pomysł. Do egzaminu zostało niewiele czasu więc trzeba zakuwać. A Jak wam idzie nauka :) ?

Raportuj ten post

Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Śro Kwi 01, 2009 8:56 pm 

na stronce E certyfikaty energetyczny.pl czyli tu gdzie jest nasze forum jest zakładka dokumenty/pliki a tam zakladka pytania egzaminacyjne. Teoretycznie są tam jakieś pliki podwieszone, tyle że albo nie wiem czegoś albo co?...no chciałbym coś ściągnąć, i nie widze tam żadnego linka. Ktoś wie może jak ściągnąć te pliki?
pzdr

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Czw Kwi 02, 2009 4:05 pm 

mimo że jesteś zalogowany na forum to przechodząc na stronę główną jeszcze raz się musisz zalogować żeby ściągać cokolwiek, na początku też nie mogłem, a jak się zalogowałem to widzę dokumenty i mogę je ściągać ;)
a nauka? hm... idzie jakoś ;)

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 7:50 am 

Dołączenie: Pon Mar 30, 2009 7:10 am
Witam, zgłasza się Andrzej. Życzenia zdrowych i wesołych Swiat Wielkanocnych dla wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 9:50 pm 

tak sobie myśle, mysle i...
Hm, celowo nie używałem do obliczeń lapka na naszym egzaminie no i jestem przerażony, ledwo zdążyłem samym kalkulatorem (masakra), do egzaminu państwowego trzeba bedzie potrenować...a chyba kilkoro z nas nie dotarło z zadaniem do końcowego wyniku..ajajaj...a co do jaj to smacznego jajka światecznego życzę :D

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 10:02 am 

co do zdążania, to robiłem w excelu ale potem samo przepisanie tego to jest kosmos, nie wszystko dałem radę, przepisywałem już tylko poszczególne wyniki cząstkowe "po łebkach" byleby dojść do wyniku końcowego i wypełnić świadectwo.
Z tego co widzę na egzamin państwowy najlepszy byłby patent z kalkulatorem który ma programowalne wzorki, można by sobie wbić parenaście różnych co znacznie przyspiesza sprawę obliczeń i eliminuje możliwość pomyłki ;)

również Wesołego Alleluja Wszystkim :)

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 3:45 pm 

Wszyscy zdaliśmy :D
gratuluję wszytkim i sobie,
teraz pozostaje ćwiczyć, ćwiczyć i jezcze raz ćwiczyć ;)

P.S.
rejestrować, logować się i utrzymujmy kontakt oraz wymieniajmy informacje, wspierając się w przygotowaniach do państwowego egzaminu.

P.S.1.
informacja od naszego fajnego wykładowcy i guru certyfikatów - T.K.
"Jezeli ktos z Was zechce zakupic oprogramowanie intersoftu i chce to zrobic poprzez moja osobe (wowczas 20% rabatu od cen katalogowych), to prosze o kontakt mailowy z podaniem adresu zamawiajacego wraz z telefonem i danych do faktury (jezeli firma to NIP i REGON). Koszt wysylki oprogramowania 17,08 (priorytet Poczta Polska) lub 25,62 (kurier UPS). Wowczas ja wysylam zamowienie do InterSoftu, InterSoft wystawia Wam fakture proforme i po zapalceniu otrzymujecie od firmy przesylke z plyta CD i licencja (wczesniej nawet na wskazany adres mailowy otrzymujecie licencje)."

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 8:57 am 

Dołączenie: Czw Kwi 09, 2009 8:43 am
zgłasza się Marcin Gawroński.
Zacząłem się interesować postępowaniem egzaminacyjnym i składaniem papierów. Zastanawiam się czy opłatę egzaminacyjną należy uiścić na samym początku razem z wysłaniem dokumentów czy dopiero po wyznaczeniu terminu egzaminu, czy jeszcze jakoś później można...
I jeszcze pytanie o te kalkulatory: skąd się wzięła ta opinia, że nie można ich używać? Na stronie ministerstwa w: 'postępowanie egzaminacyjne' --> 'Najczęściej zadawane pytania w sprawie postępowania kwalifikacyjnego' --> 'Jakie własne materiały pomocnicze można będzie mieć podczas egzaminu?' jest napisane, że można mieć kalkulatory! (link: http://www.mi.gov.pl/2-48203f1e24e2f-1790609-p_1.htm ). To jakaś fama chyba poszła z tym, że nie można ich mieć, przecież to aż nieprawdopodobne, aby była to prawda.......
Hmmm
Dziś idę odebrać zaświadczenie, może się czegoś dowiem jeszcze
Tymczasem pozdrawiam

Raportuj ten post
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum